Kiplekkere tosti

Bereiding

Snijd de No. 6 Oud Snijdbaar, avocado en tomaten in plakjes. Beleg vier sneeën brood met de kaas, tomaat, kipfilet en avocado. Dek af met de andere sneeën brood. Bak de broodjes in een koekenpan met boter goudbruin. Mix in een kommetje de rode pesto, Griekse Yoghurt en mayonaise voor de dipsaus. Snijd de broodjes schuin doormidden en serveer direct met de rode pesto mayonaise.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 gram No. 6 Oud Snijdbaar
  • 8 sneeën (desem)brood met pompoenpitjes
  • 8 plakjes kipfilet
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • Rode pesto mayo om te dippen
  • 4 eetlepels rode pesto
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • Nodig: Koekenpan, boter

Deze kaas hebben we gebruikt:

no. 6 Oude kaas