Gevulde tomaten

Bereiding

Rasp de Boerderijkaas Fenegriek en rooster de pijnboompitten. Snijd het brood in blokjes. Verwarm de oven op circa 200 graden. Snijd de knoflook en basilicum fijn en meng met de geraspte kaas, pijnboompitten en blokjes oud brood en breng op smaak met een beetje peper en zout. Snijd de bovenste helft van de tomaten af en hol ze uit. Snijd van de onderkant een klein stukje af, zodat de tomaten makkelijk rechtop blijven staan. Vul ze met het mengsel en zet ze 20 minuten in de oven.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 150 gram Boerderijkaas Fenegriek
  • 4 Coeur de Boeuf of vleestomaten
  • 1 sneetje oud wit brood
  • 50 gram pijnboompitten
  • Verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout

Deze kaas hebben we gebruikt:

Kruidenkaas Fenegriek